Verzending
Wat is de levertijd?

Wanneer de bestelde artikelen op voorraad zijn en wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling doorgaans binnen 3 werkdagen. Met uitzondering van:

- Pre-orders 
- Overige artikelen waarbij duidelijk een andere levertijd staat aangegeven.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij versturen onze pakketten met PostNL. 

Standaardlevering binnen Nederland:
€6,50

Levering naar Belgie: 
€8,80

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen met een totaalwaarde van meer dan €50,-

Levering naar een PostNL afhaalpunt
Levering naar een PostNL afhaalpunt is mogelijk, maar let op!! Indien u uw bestelling niet afhaalt zal het geretourneerd worden naar ons. Wij brengen in dit geval €10 kosten in rekening voor de verzending, administratie en afhandeling. Haal uw bestelling dus altijd op!!

Retourneren
Mocht een artikel niet naar wens zijn, dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd worden. Het artikel dient wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Verzend u uw retour buiten de 14 dagen? Dan zullen wij deze niet verwerken en zijn de kosten voor het opnieuw opsturen voor rekening van de klant, let hier dus goed op!

U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.
Verpak het artikel goed en plak geen tape of verzendlabel op het artikel zelf! Indien het artikel niet op de juiste wijze bij ons retour aangeboden wordt zullen wij de retour niet verwerken en ontvangt u geen geld terug!

Verzend uw retour altijd met een track & trace code en bewaar deze goed! Mocht het voorkomen dat een pakket zoek raakt bij de pakketservice zullen wij hierom vragen.

Retouradres:
Liva Lifestyle - Retour
Schaepmanhoeve 41
2743 JT Waddinxveen

Is uw artikel defect?
Neem dan voordat u het artikel retourneert contact met ons op via info@livalifestyle.nl zodat we samen een passende oplossing kunnen zoeken!